I SLUŽBENO JE KRAJ

Boris Novković i Ines Katić zatražili razvod

15.04.2017 u 12:30

Bionic
Reading

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja s Ines Katić, Boris Novković statusom na Facebooku dao je naslutiti da je njihov brak gotov, a navodno su u četvrtak i službeno zatražili razvod braka

Kako pišu 24 sata, Boris Novković i Ines Katić ovog četvrtka su na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnijeli sporazumni zahtjev za rastavom braka. Dodaju da Novković nije bio raspoložen za komentare o razvodu.

Par se vjenčao prošle godine u kolovozu na otoku Pagu, a već polovicom siječnja, poslije koncerta u čast Kemalu Montenu, Boris Novković na svome profilu na Facebooku objavio je post o ljubavi uz snimku Montenove balade 'Nije htjela'.

Tada je poručio da je spreman opet dati sebe za ljubav, čime je dao do znanja da je braku s Ines došao kraj: 'Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi i pjesme koja sve govori o njoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživate u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines, hvala.'

Za Borisa Novkovića ovo je treći neuspješan brak. S drugom suprugom, diplomiranom novinarkom Lucijom, rastao se nakon osam i pol godina braka u ožujku 2012, a zajedno imaju dva sina. Prije Lucije, Boris je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić, danas Vejzović, a razveli su se početkom 1997.