Christina Sandera

Ljubav i u devetom desetljeću: Tko je žena koju ljubi Clint Eastwood

20.04.2023 u 06:11

Clint Eastwood i Christina Sandera

Izvor: Profimedia / Autor: Dennis Van Tine / StarMax / Profimedia

Bionic
Reading

Glumac najpopularniji po ulogama u vesternima od 2014. godine ne odvaja se od samozatajne Christine Sandere, žene koju je upoznao na svom imanju. Iako svoju vezu drže privatnom, glumac je poveo partnericu na brojna važna događanja i tako potvrdio da je riječ o ozbiljnoj ljubavi

Četverostruki dobitnik nagrade Oscar može se pohvaliti karijerom kakvu priželjkuju mnogi glumci, a zbilja samo rijetki uspiju je i ostvariti. Uz Clinta Eastwooda pojavljivale su se mnoge žene, posebice poznata imena iz Hollywooda, no od 2014. godine pokraj njega je samozatajna Christina Sandera.

Par se navodno upoznao dok je Sandera radila na Eastwoodovom imanju, Mission Ranch Hotelu u Carmel-by-the-Sea u Kaliforniji, na poluotoku Monterey. U tom obalnom gradiću nekoć je bio i gradonačelnik, a danas par živi mirnim životom daleko od zainteresiranih medija.

Privatnost je nešto što je vrlo bitno Sanderi pa tako nema profile na društvenim mrežama, a poznati glumac o njoj još nije govorio u javnosti.

Premda šuti o njoj, Eastwood ju je poveo na nekoliko velikih i važnih događaja, kao što je dodjela Oscara 2015. godine, kada je njegov film 'Američki snajperist' bio nominiran za šest nagrada, uključujući onu za najbolji film, ali i filmski festival u Cannesu 2017. godine.

Da je veza izuzetno ozbiljna, potvrđuje činjenica da se Sandera uklopila u obiteljski život holivudske zvijezde te je bliska s njegovom djecom. Godine 2018. pridružila se cijeloj njegovoj obitelji, uključujući troje djece, unuku i Eastwoodovu prvu ženu, na premijeri filma 'Mazga'. U svibnju 2020. godine zajedno su proslavili i Eastwoodov 90. rođendan.

Prije njihove veze Eastwood je bio dvaput u braku. Prvi put s modelom Maggie Johnson, od 1953. do 1987., a drugi put s voditeljicom vijesti Dinom Ruiz, od 1996. do 2004. godine. Također je imao nekoliko veza, uključujući dugotrajne romanse s glumicom iz 'Titanika' Frances Fisher i kolegicom Sondrom Locke.

I dok je vrlo poznat po vesternima, mnogim ženama se uvukao pod kožu ulogom Roberta Kincaida u filmu 'Mostovi okruga Madison'. U filmu o ljubavi između fotografa i kućanice srednjih godina, koji je velikom broju gledatelja natjerao suze na oči, glumio je uz Meryl Streep.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju