DNK test

Povezali su 2 i 2: Matthew McConaughey i Woody Harrelson možda su polubraća?

14.04.2023 u 11:55

Bionic
Reading

Već nekoliko puta odnos Matthewa McConaugheyja i Woodyja Harrelsona nazivao se 'bromansom', a moguće je da njihov stabilan odnos ima temelje čvršće od onih što su mislili. Otkrili su da postoji šansa da su njihovi roditelji imali ljubavni odnos iz čega se rađa šansa da su najbolji prijatelji zapravo polubraća

U Hollywoodu gdje su česte izdaje i prava dugogodišnja prijateljstva su doista rijetka, Matthew McConaughey i Woody Harrelson pravi su sretnici što su pronašli jedan drugog. I sama supruga Matthew McConaugheyja rekla je da se često osjeća kao višak dok su njih dvojica zajedno te da su dvojica glumaca uistinu srodne duše.

Srodne duše? Možda to i nije tako čudno jer glumci razmišljaju da naprave DNK test jer u pitanje dolazi čak i njihova krvna povezanost.

Naime, McConaughey je otkrio da su dvoje glumaca saznali od njegove majke da ona poznaje Harrelsonova oca, a moguće je da su u nekom trenutku čak ostvarili i ljubavni odnos.

'Znate, gdje ja počinjem, a gdje on završava, i gdje on počinje, a ja završavam, uvijek je bilo nešto mutno. I to je dio naše bromanse, zar ne? Moja ga djeca zovu ujak Woody. Njegova me djeca zovu ujak Matthew. I kada gledate naše slike... Moja obitelj misli da sam na mnogim njegovim slikama ja, a njegova obitelj misli da je na mnogim mojim slikama Woody', ispričao je dobitnik Oskara i time otkrio da sumnjaju da između njih ne postoji samo prijateljska veza, već i ona krvna te da su McConaughey i Harrelson polubraća!

NASMIJANA ČETVORKA

Woody Harrelson u rijetkom izlasku s obitelji: Znate li uopće kako izgledaju njegova supruga i kćeri?

Pogledaj galeriju

Majka Matthewa McConaugheya poznavala je oca Woodyja Harrelsona

Nakon što je Mary Kathlene McCabe, majka Matthew McConaugheya, priznala da je poznavala oca Woodyja Harrelsona glumci su počeli slagati puzzle cijele priče: Razmotrili smo što to 'znali' znači, malo smo izračunali i otkrili da je Harrelsonov tata bio na odmoru u isto vrijeme kad su se moji mama i tata razvodili. Zatim postoje mogući računi i mjesta u zapadnom Teksasu gdje je moglo biti okupljanje, ili sastanak, ili trenuci upoznavanja.'

Harrelsonov otac Charles bio je plaćeni ubojica koji je prvi put osuđen 1960. godine za oružanu pljačku. Bio je zatvoren 1973. zbog ubojstva i pušten nakon pet godina zbog dobrog ponašanja. Godine 1981. dobio je dvije doživotne robije za ubojstvo okružnog suca. Također je tvrdio da je ubio Johna F Kennedyja, te je umro u zatvoru 2007.

McConaughey je rekao da dvojica muškaraca još uvijek raspravljaju o tome hoće li napraviti DNK test kako bi se potvrdila povezanost između njih.

"Gledajte, malo je lakše Woodyju reći: 'Hajde, napravimo DNK testove!', jer on nema što izgubiti. Meni je malo teže jer on traži od mene da riskiram i odem', rekao je McConaughey koji bi odlaskom mogao saznati da njegov otac ipak nije njegov pravi otac, što bi promijenilo sve u što je dosad vjerovao.

  • +6
McConaughey Izvor: Profimedia / Autor: LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia