UŽIVALI U BALMORALU

Ljeto za pamćenje: Princ William i Kate Middleton s djecom su proveli nezaboravan tjedan i to na za njih posebnom mjestu

01.09.2021 u 16:52

Bionic
Reading

Kako je otkrio izvor blizak kraljevskoj obitelji, princ William i Kate Middleton s djecom su tjedan dana boravili u Balmoralu, gdje su se družili i sa kraljicom, ali i uživali u pecanju, jahanju i dugim šetnjama

Punih tjedan dana vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea boravili su u kraljičinoj ljetnoj rezidenciji, u škotskom Balmoralu, čime su posebno bili oduševljeni oni najmlađi - princ George (8), princeza Charlotte (6) i princ Louis (3). Tamo su boravili povodom državnog britanskog praznika, Bank Holiday, a ovo je ujedno i njihovo prvo obiteljsko druženje s kraljicom van Londona, otkako je u travnju ove godine preminuo princ Philip.

Kako je za Vanity Fair otkrila Katie Nicholl, peteročlana je obitelj uživala u dugim šetnjama, pecanju, jahanju i vožnji biciklom po imanju, ali i okolici bajkovitog škotskog krajolika.

Još jedan izvor blizak kraljevskoj obitelji ustvrdio je kako je ovo obiteljsko putovanje u posljednjim danima kolovoza zapravo postalo tradicijsko, budući da i sama kraljica tada svo svoje vrijeme posvećuje druženju s unucima i praunucima.

  • +2
Princ William i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

'Tijekom proteklih godina, pretvorilo se u veliki 'prespavanac' svih kraljičinih unuka i praunuka, u čemu njezino visočanstvo najviše uživa', potvrdio je izvor otkrivši kako kraljica svojim praunucima često ostavlja malene poklončiće na njihovim krevetima dok su u Balmoralu.

Kraljica je u Balmoral stigla krajem srpnja, a uobičajeno je da tamo ostane do početka listopada. Ipak, zbog smrti princa Philipa, još uvijek nije poznato hoće li se i ove godine toliko zadržati.