ODMOR SA SUPRUGOM

Ljeto u Toskani: Jedna od najljepših glumica pokazala tijelo iz snova

08.07.2019 u 16:16

Bionic
Reading

Priyanka Chopra, bivša Miss svijeta i glumica koja se probila u Hollywoodu prije nekoliko je dana stigla u Italiju na odmor sa suprugom. Iz Toskane je poslala izazovne fotografije koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Holivudska krasotica Priyanka Chopra pobjegla je na ljetni godišnji odmor u Europu. Sa suprugom Nickom Jonasom stigla je u Toskanu, talijansku regiju poznatu po živopisnim krajolicima, dobrom vinu i raskošnim rezidencijama.

Indijska glumica i nekadašnja misica putem društvenih mreža pokazala je djelić raja u kojem će uživati narednih nekoliko dana. Pritom je do izražaja došla njezina fotografija u kupaćem kostimu.

Dok se izvijala pored privatnog bazena luksuzne vile koju je unajmila, Priyanka je ispijala poznati osvježavajući koktel Aperol spritz i poručila: ‘Kako najbolje iskoristiti godišnji odmor, zaposliti supruga da fotografira.’

A više od dva milijuna pratitelja itekako su sretni što si je Priyankin dragi dao truda i ulovio je u senzualnim kadrovima. Do izražaja je naravno došla njezina preplanula figura sa skladnim atributima na pravim mjestima.

View this post on Instagram

It’s in the air.. ❤️

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

  • +3
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia