SVI NA OKUPU

Ljetni odmor u petero: Obitelj Ljupke Gojić Mikić ne krije sreću u Japanu

17.08.2018 u 09:58

Bionic
Reading

Nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti obitelj naše nekadašnje manekenke Ljupke Gojić Mikić ponovno je ovoga ljeta bila na okupu i to u dalekom Japanu. Evo kako povode zadnje dane prije povratka u domovinu i početka nove školske godine

Još svega dva tjedna dijeli nas od početka nove školske godine, što za obitelj Mikić znači ponovni povratak u Hrvatsku. Naime, bivša proslavljena manekenka Ljupka Gojić Mikić ljeto je provela u Japanu gdje njezin suprug igra nogomet za tamošnji klub Shonan Bellmare.

Puna dva mjeseca Ljupka i njezine tri djevojčice, Jana, Mila i najmlađa Mari Dana uživale su društvu supruga i oca istražujući Japan, gdje su provele proteklih osam godina.

Moje cure❤️(fali Jana)..

Objavu dijeli Mihael Mikic (@mikamm14)

Obiteljska sreća nije se mogla sakriti na niti jednoj objavi na društvenim mrežama, a posljednja je posebno raznježila obožavatelje.

Peteročlana obitelj na okupu u bazenu okupljena oko luftića na kojoj uživaju u ljetnim radostima sve je oduševila. Lijepa Ljupka smjestila se u sredinu kada je do izražaja došla i njezina fantastična figura koju je brzo nakon posljednjeg poroda dovela do savršenstva. Okružili su se suprug te Mila i Jana, dok se malena Mari Dana ručicama pridržavala za majku plutajući u dječjem kolutu.

Ljupka Gojić s kćerima na odmoru Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot