FILMSKA DIVA

Liza Minnelli: 'Moja majka bi se nasmijala da vidi film 'Zvijezda je rođena'

19.06.2019 u 15:11

Bionic
Reading

Legendarna američka glumica i pjevačica Liza Minnelli za strane je medije po prvi puta progovorila o filmu 'Zvijezda je rođena' u čijoj je originalnoj verziji glumila njezina majka Judy Garland

Iako to sa sigurnošću ne može tvrditi, 73-godišnja holivudska ikona Liza Minnelli pokušala je dočarati publici kako bi njezina pokojna majka Judy Garland reagirala da čuje za novu verziju filma 'Zvijezda je rođena'.

Podsjetimo Oskarom nagrađena Lady Gaga uskočila je u glavnu ulogu filma 'Zvijezda je rođena' koji je nastao prema originalnoj verziji u kojoj je pak glumila Garland. Film je dakle napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mladoj pjevačici u usponu.

'Mislim da bi se prvo nasmijala, a potom bi se prepustila i uživjela. Zamišljam je kako govori: OK, idemo i to pogledati', rekla je Minnelli u emisiji Entertainment Tonight.

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Isto tako, zabrinuta glumačka legenda komentirala je i biografski film njezine majke, koji će uskoro doživjeti svoju premijeru. 'Ne, nisam još pogledala niti jedan snimljeni segment. Samo se nadam da producenti neće napraviti ono što uvijek naprave u takvim situacijama. To je sve što ću reći', ustvrdila je Liza, očigledno nezadovoljna interesom filmskih autora za život njezine legendarne majke.

Podsjetimo, Minnelli je već prošle godine, kada je najavljeno snimanje filma o životu Judy Garland, jedne od ikona starog Hollywooda, podijelila svoje negodovanje ovakvom odlukom. Čuvenu Garland igrat će Renee Zellweger, film je osmislio Tom Edge, autor Netflixove uspješnice 'The Crown'.

'Imam potrebu naglasiti da nikada nisam razgovarala s Renee Zellweger i ne znam kako su uopće takve insinuacije došle u javnost. Ne podupirem snimanje filma i ne slažem se s prikazivanjem života Judy Garland. Sve što će biti prikazano je 100% fikcija', objasnila je Minnelli.