CRVENI SE ZBOG NJEGA

Liv Tyler srami se nekih očevih navika

22.01.2020 u 17:14

Bionic
Reading

Kad vam je otac Steven Tyler, život vam ne može biti normalan, pa ne čudi što se 42-godišnja Liv Tyler žali na neke prilično neobične stvari

Glumica Liv Tyler 2014. upoznala je Davida Gardnera. U sljedeće dvije godine par je dobio dvoje djece, a glumica sad živi u Londonu.

Liv Tyler nedavno je gostovala kod Jimmyja Kimmela i pričala o svom životu u Londonu, djeci, mužu, a dotakla se i svog slavnog oca – Stevena Tylera.

'On je stvarno fantastičan. Kao izvođač, nikad ne radi stvar napola. Uvijek daje sve od sebe. Uglavnom sam iznenađena da još uvijek izvodi, no zbog nekih stvari mi je malo neugodno. Na primjer, kad jaše stalak za mikrofon', rekla je Liv Tyler kroz smijeh.

Aerosmith trenutno izvodi u Las Vegasu, a Liv Tyler koja je donedavno živjela u Londonu trenutno snima seriju '9-1-1: Lone Star' s Robom Loweom u Los Angelesu.

Liv Tyler s partnerom Davidom Gardnerom ima djevojčicu Lulu i dječaka Sailora, a par iz prethodnih veza imaju još i sinove Mila i Greyja.

'Milo je pravi Njujorčanin. Ima američki izgovor, no bebe zvuče kao Britanci što je baš slatko. No, uvijek ih učim američke riječi za svakodnevne stvari poput dječjih kolica, koša za smeće i prženih krumpirića', kaže Liv Tyler.

  • +6
Cate Blanchett i Liv Tyler Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža