'EMILY U PARIZU'

Pogledajte najnovije prizore iz Netflixovog hita oko kojeg se lome koplja

25.09.2021 u 20:32

Bionic
Reading

Prva sezona 'Emily u Parizu', popularne Netflixove serije s glumicom Lily Collins u glavnoj ulozi, izazvala je burne rasprave te je poprilično uzburkala društvene mreže

Fanovi će zasigurno biti oduševljeni viješću da je Netflix je upravo podijelio najnovije fotografije iz druge sezone.

Podsjetimo, na kraju prve sezone emisije, Emily je uspjela ostati u francuskoj prijestolnici na veliko oduševljenje njezinih kolega, uključujući i zgodnog chefa Gabriela, kojeg glumi Lucas Bravo.

  • +6
'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

U jednoj od novih scena ponovno možemo vidjeti glavnu junakinju s beretkom na glavi, čime je kostimografkinja Pat Fields potvrdila kako se radnja ponovno odvija u Parizu.

Serija oko koje se podigla poprilična prašina od strane hejtera koji su 'pokopali' seriju zbog 'klasičnih' klišea o Parizu i Francuskoj općenito, vraća se ove godine, no još nije poznat točan datum početka prikazivanja.

Kako je objavio Entertainment Weekly, druga sezona uključivat će i Emilynu ljubavnu dramu s Gabrielom, ali i upoznavanje s novim, intrigantnim kolegom, useljenikom, na satu francuskog.

  • +3
Lily Collins sa suprugom Charliejem McDowellom Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Bit će puno više intriga na poslu, i u odnosima općenito. Sve više se udubljuje u učenje francuskog i zaista se bori s jezikom na poseban način, I zbilja se trudi. Druga sezona otvara neke zanimljive i iznenađujuće odnose', objasnio je tvorac serije Darren Star za People.

Inače, i francuski glimac Lucas Bravo, koji u seriji tumači lik Gabriela, u ranijem razgovoru za Cosmopolitan složio se s tvrdnjama kako je 'Emily u Parizu' prepuna klišea.

'Mislim da su na neki način u pravu. Prikazujemo klišeje i jednu verziju Pariza, jednog od najraznolikijih gradova na svijetu. Imamo toliko načina razmišljanja, toliko različitih nacionalnosti, toliko različitih kvartova. Jedan život ne bi bio dovoljan da se dozna što se sve događa u Parizu. To je cijeli svijet ujednom gradu', rekao je Bravo.