njihov palčić

Lijepa voditeljica Korana Gvozdić posvetila emotivnu objavu sinčiću povodom Dana prijevremeno rođene djece

17.11.2022 u 21:35

Bionic
Reading

Da je svaka trudnoća izazovna dobro zna Korana Gvozdić koja je prve dane majčinstva provela u bolnici uz prijevremeno rođenog sina Olivera. Voditeljica i njezin partner Ivan Šarić podijelili su emotivnu objavu svom sinu i napisali koliko su ponosni na njegov razvoj

Televizijska voditeljica Korana Gvozdić posvetila je emotivnu objavu malenom sinu Oliveru koji je najveći ponos nje i ponosnog oca, popularnog Ivana Šarića. Oliver je rođen prije termina pa Korana svake godine na društvenim mrežama podiže svijest o djeci palčićima.

'Bio je tako malen, sitan i lagan… a opet tako snažan, hrabar i odlučan u tome da nam uljepša život i na kraju stvori od nas Trio fantastico', napisala je emotivna Korana uz objavljeni video.

Maleni dvogodišnji Oliver odjeven u elegantnu bijelu košuljicu pravi je dječak. Prohodao je te se na videu smije uz ponosne roditelje koji ga mame grickalicama da dođe pred objektiv.

'Danas je 17.11., datum kada se obilježava Međunarodni dan prijevremeno rođene djece. Danas slavimo sve njih, sve naše Palčiće, borce i heroje kakve ne možete ni zamisliti. Spoznaja o snazi koja stane u ta mala tijela nešto je što te resetira iz temelja. U životu nisam imala učitelja poput njega. Pomaknuo je sve moje granice, u svim smjerovima. U mojoj tridest osmoj godini života upoznao me sa samom sobom, naučio me strpljenju za stvari koje su bitne, naučio me izolirati se od situacija i ljudi koji oduzimaju energiju i ono dragocjeno vrijeme koje se s njegovim rođenjem brojalo u minutama', napisala je prošle godine opisujući svoje iskustvo iz Petrove bolnice.

17. studeni je Međunarodni dan prijevremeno rođene djece, koji su u Hrvatskoj dobili naziv 'Palčići'.

  • +5
Korana Gvozdić i Ivan Šarić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX