velika ljubav

Lijepa Splićanka ima poseban razlog za slavlje

11.01.2018 u 17:04

Bionic
Reading

Voditeljica Marijana Batinić ovih dana uživa s obitelji na skijanju, a zašto je današnji dan za nju bio ispunjen nevjerojatnom srećom i veseljem otkrila je putem društvenih mreža

Lijepa Splićanka koju gledatelji imaju prilike pratiti u RTL-ovim emisijama 'Život na vagi' i 'Ljubav je na selu' ovih dana uživa u zasluženom godišnjem odmoru, pa je s obitelji otputovala u Austriju na skijanje. 

Poslovne obveze malo je stavila po strani posvetila se slatkoj kćerkici koja uči skijati, te suprugu s kojim danas slavi treću godišnjicu braka.

'Da se za trideset godina smijemo kao na dan kad smo se vjenčali... Mužu moj, sretna nam treća godišnjica braka!', stoji ispod zajedničke fotografije Marijane Batinić i njezina supruga Mateja Pašalića, kada je vrckastoj brineti kuma bila njezina najbolja prijateljica Petra Nižetić.

Tijekom višegodišnje ljubavi, par je dobio kćerkicu Enu koja je danas centar njihova svijeta i koja ih svakodnevno ispunjava veseljem. 

Iako rijetko progovara o svojoj intimi, nedavno je u intervjuu za tportal progovorila o odgoju i otkrila kako najradije provodi svoje slobodno vrijeme.

'Raduje nas promatrati i sudjelovati u odrastanju naše kćeri. Ne bojim se godina, bojim se samo propuštanja trenutaka i zato sam sebe potpuno stavila u drugi plan. Prioriteti ti se promijene. Ne trošim više svoje dragocjeno vrijeme uzalud i znatno sam organiziranija i brža', kazala je tada te dodala: 'Živim svoje najljepše dane. Jedino što želim je da sreća potraje što dulje.'

Marijana Batinić vjenčanje Izvor: tportal.hr / Autor: Luka Nižetić