modna inspiracija

Kakva mama, takva kći: Marijana Batinić i kći odabrale istu kombinaciju

04.12.2017 u 10:53

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica i njena 2,5-godišnja mezimica Ena ponovo su osvojile Instagram svojom istom modnom kombinacijom. Majka i kći uvijek se trude biti modno usklađene, a simpatične fotografije na kojima doista izgledaju identično Marijana Batinić nerijetko dijeli sa svojim pratiteljima

Svoju kćer Marijana Batinić voli odjenuti u gotovo identičnu odjeću kao i sebe samu, tako da su njih dvije često stilski usklađene. Duo je u jesenskim bojama uživao u šetnji ulicama metropole, ovoga puta odjeven u svijetlosmeđe trendi kožne jakne s bijelim krznenim dijelovima uparenima s crnim hlačama i obućom.

Brojne zajedničke fotke pokazuju da malena Ena voli odjeću, što je i sama RTL-ova voditeljica više puta napisala u hashtagovima - ‘jabuka ne pada daleko od stabla’.

'Kad idem na neko događanje, dovedem se u red, ali često me se može vidjeti da izgledam kao da me poplava izbacila. Umorim se od sređivanja, a to konstantno, svakodnevno šminkanje, friziranje, presvlačenje i po nekoliko puta dnevno dovelo me do toga da mi je trenirka omiljeni odjevni predmet', izjavila je Marijana ranije za tportal.

  • +14
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX