MOŽDANI UDAR

Liječnici tvrde da više nema nade za oporavak glumca Toma Sizemorea, a pred obitelji je najteža odluka

28.02.2023 u 11:01

Bionic
Reading

Glumca Toma Sizemorea hospitalizirali su nakon što je pretrpio moždani udar prije deset dana, a njegovo stanje se ne poboljšava. Svjesni realnosti i ozbiljnosti zdravstvenog stanja, doktori su pred obitelj stavili najtežu odluku - žele li ugasiti njegov život

Glumac Tom Sizemore već deset dana je u bolnici, a njegov oporavak nije izgledan. 61-godišnjeg glumca hospitalizirali su nakon moždanog udara kada su ga pronašli kako leži bez svijesti u svom domu, a doktori nisu optimistični oko oporavka iz stanja kome.

U ponedjeljak navečer Sizemoreov suradnik Charles Lago obavijestio je javnost o stanju glumca te podijelio mišljenje doktora koji tvrde da nema šanse za njegov oporavak.

'Danas su liječnici obavijestili njegovu obitelj da više nema nade i preporučili odluku o kraju života', izjavio je te podijelio kako je pred obitelji Sizemore sada najteže pitanje koje tjera na odluku hoće li ugasiti život glumca čije su šanse za oporavak gotovo nepostojeće.

Glumac je imao povijest zlouporabe droga i sukoba s policijom, a nekoliko je puta završio u zatvoru zbog konzumiranja droge te agresivnih napada. Svoju borbu s ovisnošću podijelio je i javno, a otkrio je i da je Robert De Niro zaslužan za njegovu prijavu na odvikavanje.

Javnosti je najpoznatiji zbog uloga u filmovima kao što su 'Spašavanje vojnika Ryana', 'Vrelina' i 'Pad crnog jastreba'. 

'Tražimo privatnost za njegovu obitelj tijekom ovog teškog vremena, a oni žele zahvaliti svima na stotinama poruka podrške i molitvi koje su primili. Ovo je bilo teško vrijeme za njih', rekao je Lago zamolivši za razumijevanje.

  • +5
Tom Sizemore Izvor: Profimedia / Autor: Startraks Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia