OBOŽAVATELJI U TRANSU

Lidija Bačić ponovno užarila Instagram fotografijom u donjem rublju

26.12.2019 u 21:35

Bionic
Reading

Nakon što je na Instagramu svojim obožavateljima pjesmom poželjela sretan Božić, Lidija Bačić se razodjenula i golišavom fotografijom užarila internet. Atraktivna pjevačica malo koga je ostavila ravnodušnim, a komplimenti pljušte sa svih strana

Sreća njezinih obožavatelja Lidiji Bačić je uvijek na prvom mjestu. Svoju vjernu vojsku pratitelja, koja samo na Instagramu broji preko 240.000, splitska pjevačica redovito časti golišavim fotografijama, a oni joj redovito to nadoknađuju komplimentima i lijepim riječima.

Lijepa Splićanka je prije samo tri dana sve oduševila kada je gola pozirala za kalendar, a sada je još jednom sve ostavila bez teksta, objavivši fotografiju na kojoj sjedi u hotelskoj sobi, odjevena samo u crno donje rublje i tamne hulahopke.

'Dođi da te udomim siroče moje lipo', 'Nemoj da mi ozebeš', 'Njezine noge... izgleda fantastično', 'A što reći, zvijezda nad zvijezdama', 'Lili ti si čudo žena' - samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u svega sedam sati prikupila 13.000 lajkova.

Atraktivna pjevačica jučer je svojim vjernim pratiteljima na društvenim mrežama poželjela sretan Božić videom u kojem je zapjevala omiljenu božićnu pjesmu 'Last Christmas' i time se pridružila brojnim poznatima koji su božićne čestitke uputili putem društvenih mreža, a kako se slavio Božić u domovima slavnih pogledajte ovdje.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…