njezina sreća najveća

Leona Paraminski proslavila prvi rođendan svoje preslatke kćerkice i objavila fotografiju malene Liv

05.09.2022 u 10:40

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica, koja već osam godina živi u Americi, prije godinu dana je postala majka djevojčice Liv. Svijetu je sada pokazala kako njezina plavokosa slatkica izgleda, a mališanka je potpuno opčinila njezine fanove i prijatelje

Premda je i ranije pokazivala fotografije svog prvog djeteta koje je dobila u braku s doktorom elektrotehnike Tinom Komljenovićem, ovo je prva na kojoj se može vidjeti lice djevojčice u prvom planu koja je proslavila svoj prvi rođendan.

Malenoj su među ostalim rođendan čestitali Bojana Gregorić Vejzović, Anica Dobra, Nataša Janjić Medančić, Ecija Ojdanić, Marko Cindrić, Anita Dujić, Helena Minić Matanić, Ana Vučak Veljača i mnogi drugi. Svi se slažu da će malena postati prava ljepotica poput mame, koja je u opisu fotografije napisala: 'Sretan ti prvi'.

Posjetimo, unatoč tome što su joj mnogi govorili da je njezina kćerkica Liv premala za prekooceanski let, Leona Paraminski je tijekom ljeta doputovala u Hrvatsku u posjet bakama, djedovima i ostatku obitelji. Glumica je nedavno proslavila 43. rođendan kad je poručila da je 'najispunjenija, najumornija i najsretnija ikada do sada', a u svibnju je proslavila 10. godišnjicu braka s tri godine mlađim suprugom.

  • +2
Leona Paraminski Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX