ZAJEDNO SU 13 GODINA

Leona Paraminski pozirala u šestom mjesecu trudnoće i sa suprugom obilježila 9. godišnjicu braka

11.05.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Prošlo je sedam godina otkako su glumica Leona Paraminski i njezin suprug Tin Komljenović, ponajprije zbog njegove karijere, zagrebačku adresu odlučili zamijeniti s onom u Los Angelesu. U Hrvatsku dolaze povremeno, a prije nekoliko su mjeseci tu bili kako bi se Leona podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji. Da trudnoća dobro napreduje i da joj itekako godi, glumica je pokazala i na posljednjoj fotografiji

Kako je otkrila još u veljači, Leoni Paraminski napokon se ispunila dugogodišnja želja da ostane u drugom stanju, a budući da sa suprugom Tinom Komljenovićem nije mogla zanijeti prirodnim putem, iz Amerike su supružnici, gdje žive posljednjih sedam godina, stigli u Hrvatsku kako bi se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji.

Da doista uživa u trudnoći vidljivo je na posljednjoj fotografiji koju je naša glumica objavila na Instagram Storyju, a na kojoj pozira sa svojim suprugom u šestom mjesecu trudnoće.

Nasmijana Leona s rukama je nježno obujmila svoje sada već poveći trudnički trbuščić i tako ga dodatno istaknula, a preko fotografije je napisala kako je u šestom mjesecu trudnoće, a osim toga, ona i suprug imaju još dva razloga za slavlje - 9. godišnjicu braka, ali i 13 godina koliko su već zajedno.

Par se vjenčao u tajnosti 10. svibnja 2012. godine na karipskom otoku Saint Lucia, bez prisustva kumova, roditelja i obitelji, a prije sedam godina preselili su, zbog Tinovog posla, u Ameriku.

  • +3
Leona Paraminski Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

'Mnogi ljudi misle da je Amerika obećana zemlja. Nijedna zemlja nije obećana. Mislim da su na neki način društveni kontakti i život u Hrvatskoj puno bogatiji, hrana je puno bolja, a te stvari su bitne. Amerikanci su na prvu vrlo otvoreni, ali zapravo su uvijek u rukavicama. To je totalno drukčiji narod od nas. Kad je riječ o doktorima, to je zaista noćna mora, ondje ne želiš biti bolestan', ispričala je svojedobno za tportal glumica, kojoj će se za tri mjeseca ostvariti najveća želja, kada će dobiti najvažniju ulogu svog života - onu majke.