presretna je

Leona Paraminski javila se iz Amerike i pokazala zimsko trudničko izdanje

16.03.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Naša glumica nedavno je boravila u Hrvatskoj te se podvrgnula medicinski pomognutoj oplodnji. Zbog čekanja da prođe prvo tromjesečje neplanirano je produljila boravak, a nedavno se vratila u Santa Barbaru u kojoj živi i sada uživa u toliko željenom drugom stanju. Iz Amerike se Leona Paraminski javila svojim pratiteljima

Leona Paraminski rodit će u Santa Barbari, a budu li to epidemiološka pravila dopuštala, suprug Tin Komljenović bit će s njom na porođaju. Svojim prijateljima i fanovima pokazala je fotografiju na kojoj s osmijehom na licu pozira u dugom kaputu, s kapom, zaogrnuta u šal, a drži se za svoj trbuščić.

U početku je, izjavila je nedavno, imala mučnine, no sada se osjeća dobro i što je netipično za njezinu hiperaktivnost - smirena je, staložena i presretna što joj se nakon godina iščekivanja sve složilo na svoje mjesto. Glumica je u jeku korone stigla u Hrvatsku i 7. prosinca, na 36. rođendan svoje sestre Ines, otišla na izvantjelesnu oplodnju, koja je ovog puta uspjela (prošlo ljeto pokušala je prvi put). Leona je plakala od sreće jer joj je sestra zatrudnjela dvanaest dana prije nje.

  • +3
Leona Paraminski Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Premda uvijek postoji doza straha, veseli se prirodnom porođaju. Vjeruje, kazala je, da će biti opuštena i fleksibilna mama. Podsjetimo, Leona predaje glumu na koledžu u Santa Barbari, no sada će posao i snimanja ostaviti po strani jer želi izbjeći stresne situacije, što više se odmarati i šetati uz more. U Hrvatsku će ponovno doći tek u proljeće ili ljeto iduće godine.