zdrava i njegovana kosa

Lejla Filipović i Anita Dujić isprobale nove boje za kosu i osvježile svoj look

16.11.2018 u 12:06

Bionic
Reading

Zimski period mnoge dame natjera na nešto tamnije nijanse boja za kosu, pa takvom trendu nisu odoljele ni naše poznate ljepotice. Isprobati nove boje za kosu požurile su manekenka Anita Dujić i Lejla Filipović

Beauty turneja poznatog nizozemskog brenda za kosu sinoć je završila nakon šest gradova i osam frizerskih salona diljem Hrvatske. U šarmantnom zagrebačkom frizerskom salonu na najljepši je mogući način tako privedena kraju ova inspirativna turneja, na kojoj smo imali prilike vidjeti neke od najpopularnijih hair trendova.

Vlasnici salona, frizerski dvojac Ivica Palinić i Anita Loparić, pokazali su svoje umijeće i vještine friziranja, bojanja i stiliziranja kose na tri prelijepa modela: Aniti Dujić, Lejli Filipović i Sonji Lamut.

  • +8
Poznati na turneji 'Kosa kao remek djelo' Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Perišin

Anita, inače velika pobornica prirodnog izgleda, odabrala je Caramel Ombre, jednu od trenutno najpopularnijih boja. Radi se o prelijepoj, toploj nijansi, koja se postepeno mijenja od korijena pa sve do vrhova.

Cinnamon Swirl naziv je boje za kosu koja neodoljivo podsjeća na kakav slasni zalogaj, a sjajno ju je ponijela divna Lejla Filipović. Boja cimeta toliko je čarobna da se njegov opojan miris pričinjava pri samom pogledu na nju, a ova nježna, pastelna nijansa savršen je izbor za suptilnu, ali i iznimno efektnu promjenu.

Sonja Lamut svoju prirodno smeđu kosu zamijenila je za Toasted Coconut – nijansu koja je apsolutno zaludila beauty svijet. Radi se o idealnoj kombinaciji različitih toplo – hladnih nijansi, a dobiva se balayagem, s vrlo dubokom bazom te bogatim i tamnim korijenom kose, koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi.