sin grgur

Larisa Lipovac Navojec emotivnom čestitkom sinu otkrila nježnu majčinsku stranu

20.04.2023 u 22:21

  • +2

Larisa Lipovac

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Bionic
Reading

Sin Larise Lipovac Navojec i Gorana Navojca danas je napunio trinaest godina, a priliku za javnu čestitku ponosna majka objeručke je prihvatila. U emotivnoj čestitci otkrila je svoju njenu majčinsku crtu, a lijepim željama pridružila su se mnoga popularna imena

Plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec nema običaj često objavljivati obiteljski sadržaj na društvenim mrežama, no ovoj prilici nije mogla odoljeti. Na Instagramu je obilježila vrlo važan datum - 13. rođendan sina Grgura kojeg je dobila s glumcem Goranom Navojcem.

Tom je prilikom objavila čak deset fotografija svog mezimca i pokazala kako vole zajedno provoditi vrijeme.

'Sine moj, ljubavi, živote, sretan rođendan. Želim ti najdivniji, najsjajniji ročkas. Želim ti svaki dan spuštati zvijezde sa neba, grliti te, paziti i maziti. Da mi budeš veseo, sretan i ispunjen svaku sekundu života. Divan si i zaslužuješ baš sve! Danas slaviš 13., postaješ tinejdžer. Rasteš brzo, vrijeme leti. Želim ti reći volim te i hvala ti što si uvijek tu za mene, što mi svojim velikim očima govoriš koliko me voliš, što sam tvoja mama. Sretan, sretan, presretan rođo', napisala je ponosna majka.

Čestitkama su se ubrzo pridružili i Larisini prijatelji, a posebnu čestitku napisala je i Nataša Janjić Medančić poželjevši Grguru puno lijepih dana u tinejdžerskim godinama.

Grgurovi roditelji Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec rastali su se nakon šest godina braka, no ostali su u dobrim odnosima te zajedno sudjeluju u odgoju njihovog 13-godišnjaka koji sve više liči na poznatog oca!

'Pa nema tu puno filozofije. Stavili smo dijete na prvo mjesto. On treba i tatu i mamu jednako. Mi smo se razišli u miru, kao prijatelji. Uvijek smo bili vrlo otvoreni, jednostavni i nesvadljivi. Imamo i fantastične partnere. Volimo provoditi vrijeme zajedno. Ne znam... Nemam poseban savjet osim da ljudi pokušaju biti normalni, ne biti bijesni ili ljuti. Rastava nije jednostavan proces, ali važnije je ostati prijatelj, u dobrim odnosima i biti zajedno tu za svoje dijete. Znam da to nije uvijek moguće, ali Goran i ja valjda smo imali sreću', ispričala je nedavno Larisa za Showbuzz.

Talentirana plesačica trenutno sudjeluje u emisiji 'Ples sa zvijezdama', gdje kao članica žirija ocjenjuje natjecatelje te im pruža vjetar u leđa kako bi bili sve bolji i bolji.

  • +34
Ples sa zvijezdama, 7. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo