IZLAZAK U KAZALIŠTE

Lana Radeljak nakon dugo vremena u javnosti: S godinama je sve sličnija svojoj majci Eni Begović

02.06.2022 u 10:13

Bionic
Reading

Uz brojne uzvanike, obožavatelje i kolege, u kazalištu Kerempuh sinoć se pojavila i kći pokojne Ene Begović. Lijepa Lana Radeljak iz publike je bodrila Miu Begović, svoju tetu koja je obilježavala 20 godina rada

Izvedbom monodrame 'Sve što sam prešutjela', glumica Mia Begović sinoć je u kazalištu Kerempuh obilježila 20 godina rada i 35 godina profesionalnog bavljenja glumom. Sav prihod od prodaje ulaznica bio je namijenjen za projekt besplatnog taksi prijevoza na kemoterapiju 'Nisi sama – ideš s nama!' udruge Nismo same.

U publici se smjestila i 21-godišnja Lana Radeljak, Mijina nećakinja. Lijepa Lana stigla je u društvu dečka, a tek se pristojno nasmiješila znatiželjnim fotografima. Nosila je pritom crno odijelo i dizajnersku torbicu Louis Vuittona, a dugu plavu kosu pustila je da ravno pada.

Mia Begović i Lana Radeljak Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Baš takvu frizuru nekoć je nosila i njezina majka, tragično preminula glumica. Kći Ene Begović i Josipa Radeljaka inače je samozatajna, ne voli eksponiranje u javnosti, a profili na društvenim mrežama su joj zatvoreni.

Tek tu i tamo na svom otvorenom profilu poduzetnik Josip Radeljak pohvali se uspjesima kćeri pa je tako zadnje otkrio da je Lana diplomirala ekonomiju i menadžment na Sveučilištu Bocconi u Milanu.