NE MIRUJE

Lana Jurčević zasukala rukave i pokazala kako izgleda rad u 'trećoj smjeni'

03.10.2019 u 10:29

Bionic
Reading

Svestrana i popularna pjevačica opasno se bacila u poduzetničke vode. Osim što uspješno 'pliva' u glazbenim vodama, Lana Jurčević jednako je uspješna i u radu sa beauty proizvodima koje obožavaju mnoge poznate i nepoznate dame. Svojim fanovima je pokazala da i sama pomaže oko izrade

Mnoge poznate osobe, iako su im profesije donele slavu i novac, odlučile su okušati se i u privatnom biznisu. Jedna od njih je i Lana Jurčević koja je vlasnica dvije tvrtke od kojih je jedna kozmetički brend koji se prodaje u devet europskih zemalja preko web tregovine te u 110 trgovina u Hrvatskoj.

'Ovako vam to izgleda. Oduvijek sam bila fanatik za kreme, ulja i mirise i onda kad dodem u proizvodnju mi je kao da sam u Disneylandu', napisala je pjevačica uz video na kojem pokazuje kako radi svoje nove kreme i pilinge.

'Nisam isticala svoje poslovne odluke i poteze jer mi je to pod normalno. Povukla sam gen mame i tate, koji su cijeli život snalažljivi i uvijek su nešto stvarali, imali uspone i padove, ali uvijek se dizali. Rano sam imala potrebu osamostaliti se, imati nešto svoje, ne ovisiti o nikome, pratiti svoje snove i biti uporna u svemu, no jako se dobro sjećam prošlog ljeta. Sjećam se da je 'Ludo ljeto' već debelo postalo jedna od najvrćenijih pjesama, da sam u kombiju s bendom bila svaki treći dan, da smo nastupali kao ludi i da je to ljeto bila moja prekretnica u toliko stvari', izjavila je ranije za Jutarnji list.