zadesila je poplava

Lana Jurčević u velikoj nevolji objavila na Instagramu: 'Doslovno sam u stanju za hitnu'

20.06.2021 u 18:46

Bionic
Reading

Ovaj vrući vikend neće ostati u dobrom sjećanju našoj pjevačici Lani Jurčević koju je zadesila velika nevolja. Naime, u skladištu njezinog kozmetičkog brenda došlo je do poplave, a spašavajući što se spasiti može Lana je poručila: 'Doslovno sam u stanju za hitnu'

Lana Jurčević na svom Instagram Storyju podijelila je niz videa u kojim prikazuje kakva nevolja ju je zadesila. Naime, pjevačica je i vlasnica kozmetičkog brenda La Piel, a u skladištu u kojem drži proizvode došlo je do poplave.

Lana u prvom video na Instagram Storyju kaže kako je u stanju doslovnom za hitnu, a nakon toga jasno i prikazuje razlog tomu.

Na snimci je vidljiv poplavljen pod, usisavači za izvlačenje vode, a pjevačica komentira i današnju visoku temperaturu.

Kako objašnjava, u susjednoj hali pukla cijev, a sva voda se izlila u njezin dio skladišta. '300 kutija sam digla i sve raspadnute kutije jednu po jednu skupljala kao puzzle po podu. Sve se cijedi s nas…Evo smršavila sam 10 kila od muke,' napisala je Lana te poručila da je, srećom, sve naručene pakete već poslala, a da će posljedice današnje nevolje sanirati do sutra.

'Kaj će mi more kad imam svoj izvor i slapove. Idemo se kupati,' napisala je i našalila se pjevačica vlastitoj muci te se zahvalila svima koji su joj ponudili priskočiti u pomoć.