bori se s rizičnom trudnoćom

Lana Jurčević se oglasila iz bolnice i otkrila što joj najviše nedostaje

18.10.2023 u 18:02

Bionic
Reading

Naša pjevačica i uspješna poduzetnica nedavno je s javnosti podijelila da prolazi kroz rizičnu trudnoću. Svi sada s nestrpljenjem dočekuju svaku njezinu novu objavu, a u jednoj od najnovijih se obratila preko TikToka

Lana Jurčević se nedavno ponovno obratila svojim prijateljima i fanovima putem TikToka te pokazala snimku u kojoj priprema svoj omiljeni doručak.

Priznala je koliko joj je nedostajalo uživanje u hrani i fizičkoj aktivnosti, koju trenutno ne prakticira zbog drugog stanja te s nestrpljenjem očekuje trenutak kad će se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

@lalana Falilo mi je ovooooo! 😍 I fali mi kretanje i sport. To će malo pričekati, ali i to će doći na red…. • Zobene u toplom bademovom mlijeku • Pečene banane • Borovnice • Čokolada • Kikiriki maslac Kad se malo otopi čokolada na toplom mlijeku, sve izmiješaj :) #fyp #food #dorucak #zdravidorucak #healthyfood #pregnancy #trudnoca ♬ Magical Fantasy - Dmitriy Sevostyanov

'Falilo mi je ovooooo! I fali mi kretanje i sport. To će malo pričekati, ali i to će doći na red', poručila je pjevačica. Otkrila je sod čega se sve sastoji njezin idealni obrok: zobene pahuljice u toplom bademovom mlijeku, pečene banane, borovnice, čokolada i kikiriki maslac. 'Kad se malo otopi čokolada na toplom mlijeku, sve izmiješaj', opisala je Lana.

U komentarima je otkrila svoje navike kad je riječ o prehrani. 'Jedem ja i burek i hamburgere, ali generalno kad podvučem crtu, uvijek sam se bavila sportom, jela barem 90% vremena zdravo i raznoliko', otkrila je.

  • +3
Lana Jurčević Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic