podiže temperaturu

Lana Jurčević ponovno mami uzdahe: Bikini i rupičasta majica ne ostavljaju puno toga mašti

22.05.2018 u 22:25

Bionic
Reading

Lana Jurčević uskoro će predstaviti svoj novi singl 'Upalimo ljubav', pa je nestrpljivim obožavateljima otkrila dijelić iz video spota u kojem ni ovog puta neće nedostajati seksi scena

Pjevačica Lana Jurčević počastila je svoje obožavatelje sočnom fotografijom koja je izazvala uzbuđenje na društvenim mrežama i lavinu oduševljenih komentara. Lijepa pjevačica na fotografiji pozira u vrućem izdanju koje je, uvjereni smo, mnogima popravilo dan.

Crveni minijaturni bikini i rupičasta majica koje je pjevačica nosila teško da su išta ostavili mašti. Lijepa Lana pozirala je u bikiniju sa zalizanom mokrom kosom i besprijekorno odrađenim make up-om, a svoj provokativni stajling začinila je tek predimenzioniranim 'ring' naušnicama i preplanulim tenom.

Uz opis 'Upalimo ljubav' pjevačica je dala natuknuti kako je fotografija nastala na setu tijekom snimanja novog spota za istoimeni singl u suradnji s pjevačem Lukom Basijem, koji će premijerno biti pušten u četvrtak, a ako je suditi prema plaži u pozadini i Laninom atraktivnom izgledu, sigurni smo kako ni ovog puta neće nedostajati seksi scena.

  • +2
Lana Jurčević na otvorenju Funparka Mirnovec Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL