FASHION GURU

Lana Jurčević kao da je resice skinula s kuhinjskih vrata pa se zaogrnula tepihom čupavcem

  • 17.05.2018 u 10:04

  • Bionic
    Reading

    Rođendanska proslava poznatog magazina je, kao i obično, privukla velik broj poznatih osoba. Kako to biva, bilo je svega, a mogli bismo komotno to nazvati modni ćušpajz - od šljokica preko glamuroznih toaleta do jeftinih čipki - ali više nego ikad bilo je monokromatskih kreacija

    Jednu od njih imala je i Lana Jurčević odlučivši se za žuto kanarinac izdanje. Najobičnija korzetna mini haljina pokušala se napraviti glamuroznom franđama koje su jednostavno našivene na bok i provučene malo preko korzeta.

    Ne znam jesu li skinute s nekih kuhinjskih vrata, ali dobro nije ispalo, a moglo je da je stajling bio bolji. Još se na to sve lijepa Lana zaogrnula tepihom čupavcem u istoj boji. Mora se priznati da si je dala truda.

    • +79
    Story Hall of Fame party Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Za razliku od žute Lanine kreacije, Rozgica se odlučila za žarkocrvenu toaletu. Na njezinu blijedu put i plavu kosu to je zicer.

    Uz sve to imamo sreću da je haljina lijepa i Jelena je dobro nosi, prvenstveno zato što ima dobru figuru i velike živce zbog šlepa koji se vukao po podu, a posjetitelji nenavikli na ovakve toalete još su joj stajali po toj traci.

    Sve u svemu, drago mi je da postoji barem jedan ovakav događaj koji dopušta poznatim damama da se srede i pokažu najbolje od sebe.

    Vatreno crvena nijansa i ovoga puta pokazala se kao dobar odabir za svečane prigode. Pratite i dalje komentare Fashion Gurua, a mi vam savjetujemo da svoje fotke u cool stajlinzima napravite sa Samsung Galaxy S9 smartphoneom.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.