NIJE IM DOSADNO

Lana Jurčević o novoj etapi u životu svoje bebe: 'Učimo se papati. Kašice ima do sobe'

19.06.2024 u 12:58

Bionic
Reading

Glazbenica i uspješna poduzetnica uživa u majčinstvu, a od kad je rodila nerijetko pokazuje različite zabavne i slatke trenutke sa svojom kćerkicom, Maylom Lily

Lana Jurčević kraljem studenog 2023. godine postala je majka. Njezina djevojčica raste iz dana u dan, a to sa sobom svakodnevno donosi nove izazove. Kako izgledaju njezini prvi mjeseci sa kćerkicom može se često vidjeti na društvenim mrežama.

Među ostalim je podijelila nove slatke muke. 'Učimo se papati. Kašice ima do spavaće sobe. Njoj i u uhu i između nožnih prstiju, a meni na kosi i obrvama haha… nema di je nema… Ja i pojedem iza nje i popijem mlijeko koje joj ostane – nema da se baca. Kako je vama bilo s vašim bebicama? Ili je netko u sličnoj fazi kao mi?', upitala je one koji je prate na Instagramu.

Otkrila je i što jede sa svojom bebom: 'Danas nam je na meniju bila buča, a oduševljena sam i s verzijom jabuka + grašak + špinat – a ona malo manje. Ali zato je danas za desert bila banana koja je bila otkriće – prvi put je otvorila usta da hoće jesti kak' spada'', opisala je Lana. Prva joj se javila 'novopečena' majka Sonja Kovač koja je komentirala fotografiju: 'Izgleda kao umjetničko djelo'. Na to joj je pjevačica odgovorila da 'ima materijala za cijelu izložbu'. I mnoge druge mame su komentirale i dijelile svoja iskustva.

USKLADILA JE SVE

Dobitna kombinacija: Lana Jurčević istaknula liniju u cvjetnoj haljini

Pogledaj galeriju