nevjerovatna sličnost

Lana Jurčević: 'Evo vam vaše Monice. I susjedi su me tako počeli zvati'

10.03.2023 u 19:00

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana pjevačica i uspješna poduzetnica pohvalila se novom frizurom koja joj fantastično pristaje. Mnogi su njezino osvježeno izdanje oduševljeno usporedili s izgledom talijanske glumačke dive

Lana Jurčević je jedna od onih dama sa scene koja uvijek izgledati odlično, a za razliku od mnogih, nije prošla masu estetskih zahvata. Kakvu god frizuru napravila, oduševi sve od reda. Sada fura dugačke šiške koje joj mekano padaju do obrva.

Obožavatelji su njezin promijenjeni izgled uspoređivali s Megan Fox, a najvše je bilo onih koje je podsjetila na talijansku glumačku divu Monicu Bellucci. Naša pjevačica se danas oglasila na tu temu. 'Evo vam vaše Monice. Znači i susjedi su me tako počeli zvati, haha. Pa, hvala vam lijepo svima! Bome je kompliment A što je najsmješnije, moje krsno ime je Monika! Ne zafrkavam se', poručila je Lana.

Lana je obožavatelje obavijestila da ih uskoro čeka još pozitivnih iznenađenja, jer je pjevačica u potpisu uz fotografije, osim što se zahvalila svima na stageu i u backstageu, najavila i skori početak novog poglavlja.

  • +6
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Lana je ranije izjavila da 'ljudi imaju krivu percepciju o osobama koji se bave javnim poslom, jer im život slavnih izgleda boljim, ljepšim, dotjeranim, ali da su njihovi životi kao i od svakog drugog čovjeka'. Smatra da preko društvenih mreža 'treba iskoristiti priliku da ih motivira, ohrabri, sruši iluziju da su oni iz nekog drugog svijeta'.