ON JE ONAJ PRAVI

Lady Gaga se zaručila: Evo tko je Christian Carino, muškarac koji je prihvatio sve njezine vrline i mane

17.10.2018 u 13:33

Bionic
Reading

Nakon dugog nagađanja, otkako se u javnosti prvi put pojavila s prstenom koji neodoljivo nalikuje na zaručnički, Lady Gaga napokon je potvrdila glasine da se zaručila za Christiana Carina. Lijepe vijesti otkrila je u govoru u kojem je zahvalila svom 'zaručniku Christianu'

Na godišnjem druženju, koje je povodom 25. godišnjice organizirao Elle Women u hotelu Four Seasons u Los Angelesu, Lady Gaga napokon je potvrdila ono o čemu se već dugo šuška - da je zaručena za Christiana Carina. Pjevačica i glumica, zvijezda filma 'Zvijezda je rođena', taj dio je otkrila u svom govoru kada je posebno zahvalila 'zaručniku Christianu'.

  • +10
Lady Gaga i Christian Carino Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glasine da ju je 48-godišnjak, s kojim je u vezi od 2017. godine, zaprosio krenule su još u siječnju, kada je na dodjeli nagrada Grammy na ruci nosila prsten s velikim ružičastim kamenom. Je li riječ o dijamantu ili safiru, za sada nije poznato, no sve do sada sva ta šuškanja Lady Gaga nije željela komentirati.

S Christianom Carinom vezu je započela nedugo nakon što je u srpnju 2016. godine raskinula zaruke s Taylorom Kinneyjem. Carino je bio njezin agent, a koliko je zaljubljen u svoju partnericu, govori i to da je njezino lice tetovirao na lijevom bicepsu.

No tko je zapravo Christiano Carino, muškarac koji je zavolio sve njezine mane i vrline? 48-godišnjak radi u Hollywoodu kao lovac na talente, a na njegovoj bogatoj listi klijenata nalaze se i Miley Cyrus, Justin Bieber, Harry Styles i Simon Cowell, ali i sama Lady Gaga.

Od 1997. do 2015. godine proveo je u braku s Brooke Baldwin, s kojom ima kćer Bellu, a da se viđa s Lady Gagom, doznalo se u siječnju 2017. godine. Samo deset mjeseci kasnije na ruci Christiana Carina viđena je nova tetovaža - ona na kojoj je lice Lady Gage.

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova lijepa vijest o zarukama nije mogla stići u boljem trenutku jer čini se da se, nakon svih uspona i padova, u životu Lady Gage napokon sve posložilo. Osim što je snimila film 'Zvijezda je rođena', u kojem je odglumila ulogu života, s Christianom Carinom sve je došlo na svoje mjesto i u privatnom životu.