zvijezde na jadranu

Kylie Minogue stigla u Hrvatsku, odmara u okolici Rovinja

10.08.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Australska pop zvijezda Kylie Minogue stigla je prije nekoliko dana u Hrvatsku, a ekipa RTL televizije doznala je da odmara u Istri

Na listu svjetskih zvijezda koje su ove godine odlučile posjetiti Jadran sada se upisala i pjevačica Kylie Minogue. Kylie je stigla u Hrvatsku, a za svoj odmor iz snova odabrala je Istru. RTL doznaje da je unajmila vilu od 700 kvadrata u okolici Rovinja.

U sportskom izdanju snimljena je kako izlazi iz vile čekajući dostavu hrane. Do sada je prošetala gradom i večerala u restoranu jednog rovinjskog hotela. Društvo joj prave prijatelji i glazbenici pa se iz kuće čuje glazba.

  • +2
Kylie Minogue Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Atmosfera kod nje je opuštena', navode. Ovo je ujedno i prvi posjet slavne pjevačice Hrvatskoj. Još nije poznato hoće li se zadržati samo na području Istre ili će posjetiti još neka od popularnih mjesta na obali.

Osim Kylie, ovo su ljeto u Hrvatsku stigle brojne svjetske zvijezde. Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen, Chris Rock i njegova nova djevojka Lake Bell, David i Victoria Beckham neka su od imena koja su uživala na Jadranu.