NIJE RAZMIŠLJALA

Kylie Jenner ponovno na udaru javnosti, a sve zbog naušnica na dvogodišnjoj kćerkici

19.02.2020 u 21:59

Bionic
Reading

Nakon što se prije nekoliko dana pohvalila kolekcijom torbica čija cijena premašuje osam milijuna kuna, članica klana Kardashian i milijarderka Kylie Jenner svojom novom objavom na Instagramu ponovno je uspjela izazvati podijeljene reakcije

Beauty mogulica, koju na Instagramu prati impresivnih 163 milijuna fanova, objavila je najnovije fotografije svoje dvogodišnje kćerkice Stormi Webster, a ono što je svima zapelo za oko je detalj okruglih naušnica na djevojčici.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

go best friend 🤍

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

I dok pojedini fanovi slavne reality zvijezde nisu krili oduševljenje zlatnim personaliziranim naušnicama, drugi su istaknuli kako je njezina dvogodišnja kćer premlada da bi nosila tako velike naušnice te da bi se s njima mogla ozlijediti.

'Nije li premala da nosi tako velike naušnice? Vrlo lako ih može dohvatiti i iščupati iz uha', prokomentirao je jedan od Instagram korisnika.

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Svjesna i ne tako lijepih komentara na račun naušnica, Kylie je u svoju obranu na Instagram storyju objavila video u kojem njezina dvogodišnja nasljednica odbija skinuti sporne naušnice koje su uspjele izazvati pravu lavinu reakcija.