VRUĆI PRIZORI

Kupaći kostimi nikome ne stoje tako dobro kao njima: Kardashianke zapalile Instagram golišavim slikama

25.03.2021 u 20:03

Bionic
Reading

Svojim provokativnim fotografijama sestre iz klana Kardashian redovito izazivaju euforiju obožavatelja na društvenim mrežama, a Kim i Kourtney su nedavno napravile pravu pomutnju svojim fotkama u minijaturnim badićima. Slavne sestre kao da se natječu koja će objaviti seksepilniju sliku, a njihovi fanovi ne mogu se odlučiti koja bolje izgleda

Sestre i reality zvijezde Kourtney i Kim Kardashian proteklih dana uživaju na tajnim lokacijama. Dok mnogi čekaju ljeto da uskoče u kupaće kostime i osvježe se u moru, Kardashianke su po svemu sudeći otputovale u toplije krajeve i već uživaju u čarima ljeta.

Tako barem zaključujemo po fotografijama koje u protekla 24 sata objavljuju na društvenim mrežama. Kim Kardashian fanove je zaintrigirala slikom s mora. Slavna ljepotica objavila je sliku na kojoj u minijaturnom kupaćem kostimu pozira u visećoj mreži iznad tirkiznog mora.

Njena je fotografija zaradila gotovo tri milijuna lajkova, a fanovi su se raspisali o njenom izgledu za koji imaju samo riječi hvale. Otkako je okončala brak s reperom Kanyeom Westom, Kim se posvetila djeci i poslovnim obavezama, no pritom nije zaboravila uživati.

U isto vrijeme njezina je starija sestra Kourtney Kardashian objavila vrlo slične fotografije u badiću, također s tajnovite lokacije. Kourtney je uz jednu od fotografija na kojoj pozira na unutarnjem bazenu tek kratko napisala: 'Proljetni praznici', zbog čega su njeni obožavatelji posumnjali kako je otputovala na kratki odmor, no nije poznato odmaraju li Kim i Kourtney zajedno ili odvojeno.

Neki vjeruju da Kourtney uživa sa svojim novopečenim dečkom Travisom Barkerom, bubnjarom grupe Blink-182 koji je osvojio njeno srce nakon ljubavnog brodoloma s 14 godina mlađim modelom, Younesom Bendjimom.

  • +11
Kourtney Kardashian i Travis Barker Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia