ZAJEDNIČKI IZLAZAK

Ksenija Marinković i Korana Ugrina: Mama i kći u večernjem provodu

26.03.2018 u 11:50

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko godina je jedna od najzastupljenijih domaćih glumica. Filmski redatelji Kseniju Marinković obožavaju, rado je viđena u televizijskim serijama, a prije dvije godine dobila je stalni angažman u zagrebačkom HNK-u. Njezinim stopama krenula je i kći Korana koju je dobila u braku s glumcem Kristijanom Ugrinom. Mama i kći rado skupa posjećuju premijere, a tako je bilo i u nedjelju navečer, kad je Kerempuhu premijerno postavljena predstava 'Govori glasnije!' autora i redatelja Bobe Jelčića

Kćer Ksenije Marinković i Kristijana Ugrine izrasla je u pravu ljepoticu. Na premijeri predstave 'Govori glasnije!' privlačila je poglede modno usklađena s mamom.

20-godišnjakinja s roditeljima je još kao mala provodila na kazališnim probama, snimanjima, garderobama. Vodili su je, ranije je izjavila Korana Ugrina - svugdje i gdje se smije i gdje se nije smjelo. Prije nekoliko godina i sama je krenula u svijet glume te je debitirala u dječjem filmu 'Ljubav ili smrt' Danijela Kušana.

Kćer je, izjavila je Ksenija Marinković ranije, odgovarala od glume na sve načine: 'Govorila sam joj da će biti teško, da je konkurencija velika, da mora biti sto posto sigurna. I kada je ona nakon godinu dana ponovila da je sto posto sigurna u svoju odluku, onda sam joj rekla: 'Dobro, ja te podržavam', rekla je za Večernji list.

  • +26
Poznati na premijeri predstave Govori glasnije Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX