istražuju prirodu

'Krv nije voda': Stigla nova neodoljiva fotografija malih Kostelićki

11.08.2021 u 14:33

Bionic
Reading

Supruga bivšeg skijaša Ivice Kostelića, na svojem je Instagram profilu nakon dugo vremena podijelila fotografiju koja rastapa srca. I ovog puta glavni akteri 'priče' su mali Kostelići, točnije sestrice Jana i Kata

Već je svima znao da supruga poznatog skijaša, bivša islandska skijašica, 36-godišnja Elin ne objavljuje baš često fotografije na društvenim mrežama, a kad se odluči na to onda se to uglavnom radi o obiteljskim fotografijama.

I najnoviji prizor plavokosih mališanki koje po uzoru na tatu avanturista istražuju prirodu, mnoge će raznježiti. Jedna je okrenuta prema kameri, a druga na suprotnu stranu, a odjevene su u iste, bijele bodiće i na nogama imaju tenisice, a jedna i druga se penju po kamenju. Elin je fotografiju opisala riječima 'trčanje po stijenama' i hashtagom 'krv nije voda'.

Elin je posljednji put u srpnju sve oduševila najmlađim članicama njihove šesteročlane obitelji. Objavila je fotografiju na kojoj se vidi ljubav i povezanost preslatkih djevojčica. Podsjetimo, s Ivicom Kostelićem je u braku od 2014., a blizanke Katu i Janu su dobili u ožujku prošle godine te od ranije imaju sinove Ivana i Leona. I oni su poput sestrica zaljubljenici u razne aktivnosti na otvorenom što pokazuju i objave njihovih roditelja.

  • +3
Ivica i Elin Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL