VEĆ SU VEZANI

Krštenje Meghan Markle i princa Louisa ima jednu poveznicu, a evo i koju

21.06.2018 u 11:29

Bionic
Reading

Kensingtonska palača u četvrtak je objavila kako će krštenje njihova najmlađeg člana, princa Louisa biti održano 9.srpnja u The Chapel Royal. Evo zašto je to mjesto toliko posebno i što dvomjesečnu bebicu veže sa strinom Meghan Markle

'Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea s velikom radošću najavljuju krštenje princa Louisa, koje će se 9. srpnja održati u The Chapel Royal u St James Palaceu u Londonu', objavila je Kensingtonska palača u svom posljednjem priopćenju.

Kate i William toga će dana po prvi puta nakon izlaska iz bolnice pokazati svog trećeg nasljednika, što mnogi željno iščekuju. Dok traju pripreme za taj važan dan, stranim medijima nije promaknuo jedan bitan detalj.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Crkva u kojoj će maleni primiti svoj prvi sakrament ista je u kojoj je krajem ožujka krštena i Meghan Markle. Današnja supruga princa Harryja tada je postala dio Anglikanske crkve, službene kršćanske crkve koja je ustanovljena u Engleskoj i središte je svjetski rasprostranjene anglikanske zajednice.

  • +9
Meghan Markle i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Isto tako, dvomjesečnog princa Louisa krstit će biskup od Canterburyja Justin Welby, koji je bio zadužen i za crkveni obred krštenja gospođe Markle. Isti je svećenik krstio i Louisovu stariju sestru, princezu Charlotte kao i brata princa Georgea.