PROMJENE UOČI IZBORA

Krenula prva odustajanja: Poznata pjevačica neće na Doru, evo tko će je zamijeniti

03.01.2024 u 11:21

Bionic
Reading

Na ovogodišnji natječaj stigle su rekordne 203 prijave što ponovno pokazuje veliki interes autora i izvođača za hrvatski izbor pjesme za pjesmu Eurovizije. No neki koji su prošli neće nastupiti

Jelena Žnidarić, poznatija pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, jedna je od onih čija je pjesma 'Probudi usne moje' izabrana za ovogodišnju Doru. Pjevačica iz Pušćina, odustala je od natjecanja, javili su danas s HRT-a.

'Umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a to je u ovome slučaju Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim', stoji u njihovom priopćenju.

ŠČ

Ništa manje nismo ni očekivali: Let 3 na Doru stigao traktorom

Pogledaj galeriju

Mladoj izvođačici to je trebao biti prvi nastup na Dori, a tko će se sve ove godine okušati sreću, možete vidjeti ovdje. Navodno bi se Dora ove godine trebala odvijati tijekom više večeri, a još uvijek se ne zna hoće li se natjecanje održati u Opatiji ili Zagrebu.

'Vezano uz manifestaciju Dora, možemo potvrditi da smo usmenim putem od strane Hrvatske Radio Televizije informirani da HRT nije u mogućnosti organizirati Doru 2024. u Opatiji te da će HRT, kao nositelj projekta, o tome dostaviti pisano očitovanje Gradu Opatiji, te uskoro izdati službeno priopćenje za javnost i najaviti ovogodišnji događaj, odgovor ja iz Grada Opatije', donosi Novi list.