ISKUSNA DVOGODIŠNJAKINJA

Krenula maminim stopama: Kćerkica Serene Williams već je na teniskom terenu

03.07.2020 u 12:24

Bionic
Reading

Prije nego se i službeno vrati na teren i zaigra sa svojim kolegama na, kako je najavljeno, US Openu u kolovozu, Serena Williams ima preslatko društvo s kojim trenira za nastupe. Njezina nova partnerica na terenu je dvogodišnja kćerkica Olympia

Da jabuka zbilja ne pada daleko od stable potvrdila nam je kroz seriju novih fotografija i video zapisa ponosna mama Serena Williams. Jedna od najboljih tenisačica svijeta ne krije sreću što je njezina dvogodišnja kćerkica koju dijeli sa suprugom Alexisom Ohanianom već pokazala koliko je talent u omiljenom obiteljskom sportu.

Brižna mama svojoj je nasljednici osigurala i kompletić u ljubičastoj boji te se s njom uskladila, a potom su se zajedno pojavile na terenu.

Malena Olympia odmah je zauzela pravi stav i sportski talent, a na jednoj od fotografija nazirali su se dječji trbušnjaci ispod pripijenog trikoa. Posljednjih mjeseci Serena je s obitelji u svom luksuznom domu na Floridi, gdje su proveli karantenu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Caption this

Objavu dijeli Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian)

Međutim, uspješna tenisačica nada se da će uskoro ponovno moći osvajati turnire, a izolaciju je iskoristila za naporne treninge.

Na listi prioriteta joj je osvajanje 24 Grand Slama, nakon što je u siječnju 2017. osvojila svoj 23 u karijeri, a tada je bila osam mjeseci trudna s malenom Olympijom.