promo

Krenite na uzbudljivo putovanje s bonbonom

15.09.2017 u 10:26

Bionic
Reading

Nova emisija na RTL-u

Od ponedjeljka, 18. rujna, na RTL-u možete pratiti putovanje troje mladih kroz Hrvatsku, od Karlobaga do Čakovca. Bonbon i RTL su se udružili kako bi vam u iduća dva tjedna u kratkim emisijama približili ljepote hrvatskog krajolika kroz emisiju bonbonjour. U emisiji pratimo Kristinu, Nevena i Martina koji putuju s mora na festival Forestland. Kako putovanje ne bi bilo dosadno, putuju različitim „prijevoznim sredstvima“ – paraglideom, biciklima i kajacima, spavaju u šatorima i planinare.

Kristina je instruktorica pilatesa koja sama za sebe kaže: „Avantura mi je srednje ime.“ Na povratku sa godišnjeg odmora susreće Martina i Nevena koji idu na Forestland i odluči svoje putovanje nastaviti s njima. Kreću iz Karlobaga, planinare do velebitskog vrha Visočice, te se sa vrha spuštaju paraglideom. Pustolovinu nastavljaju bicikliranjem do Mrežnice, koju prolaze kajacima. Nakon napornog kajakarenja, putovanje završavaju stopirajući do Čakovca. Ovaj poduhvat okrunjen je dvodnevnim partijanjem na festivalu elektronske glazbe Forestland.   

Kako je prošlo putovanje koje je počelo slučajnim susretom troje autostopera željnih zabave i novih iskustava,  saznajte od ponedjeljka u večernjem terminu na RTL televiziji