u produkciji bbc-a

Kraljica Elizabeta u urnebesnom skeču s medvjedićem Paddingtonom otkrila kakav sendvič voli

05.06.2022 u 14:14

Bionic
Reading

Kraljica Elizabeta II. oduševila je milijune gledatelja pojavivši se u iznenađujućem komičnom skeču s medvjedićem Paddingtonom, otkrivši mu da voli sendviče s marmeladom i da u svojoj poznatoj torbici drži zalihe za izvanredne situacije

Kraljica i poznati medvjedić sastali su se na čaju u Buckhingamskoj palači u sklopu posebne, tajno unaprijed snimljene sekvence koja je emitirana na početku BBC-jeve platinaste zabave u palači.

Medvjed u kaputiću rekao je kraljici kako se pobrinuo da uvijek ima svoju omiljenu poslasticu uz sebe za svaki slučaj, podižući svoj crveni šešir kako bi pokazao sendvič.

"I ja", odgovorila je kraljica otvorivši torbu. "Ja ih držim ovdje", kazala je i potom pokazala dvije šnite kruha i marmeladu od naranče.

Medvjedić je kasnije čestitao kraljici na 70-godišnjoj vladavini. Nespojivi dvojac je potom zajedno slušao ritmove pjesme We Will Rock You ispred palače.

  • +18
Platinasti koncert u čast kraljici Izvor: Profimedia / Autor: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Film su nekoliko mjeseci držali u tajnosti Buckinghamska palača, BBC Studios i Heyday Films/StudioCanal.

Video s medvjedićem Paddingtonom podsjetio je neke na ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012.

U kratkom filmu na otvaranju Olimpijskih igara kraljica s Jamesom Bondom, odnosno glumcom Danielom Craigom, iz Buckingamske palače helikopterom odlazi do stadiona Wembley na koji se spušta padobranom.