SVE JE POZNATO

Kraljica Elizabeta II ljeto će provesti u svom dvorcu u Balmoralu, gdje je pozvala gotovo cijelu obitelj; no neki ipak nisu dobrodošli

26.07.2022 u 15:20

Bionic
Reading

Kraljica Elizabeta II i ovog će se ljeta držati tradicije, stoga je već otputovala u Škotsku, gdje će provesti svoj ljetni odmor. 96-godišnja britanska vladarica otputovala je iz dvorca Windsor u dvorac Balmoral, gdje će provesti iduće tjedne

Poznati kraljevski dvorac Balmoral otvoren je za javnost do 2. kolovoza, zbog čega će kraljica posljednje dane srpnja provesti na drugoj lokaciji, nakon čega će službeno na nekoliko idućih tjedana useliti u isti. Više od 150 godina ovaj škotski dvorac omiljena je ljetna destinacija britanske kraljevske obitelji, koja tamo redovito provodi kolovoz i rujan i to je idealna prilika da se cijela obitelj nađe na okupu.

A ovog bi se ljeta uistinu velika obitelj mogla tamo okupiti. Zapravo, mogli bi stići svi osim para koji i nije pretjerano dobrodošao. Naravno, riječ je o Meghan Markle i princu Harryju.

Iako se isprva šuškalo kako je kraljica poslala i njima službeni poziv da provedu s njom i ostatkom obitelji bar dio ljeta, čini se da od toga neće biti ništa. Razlog se vjerojatno krije u skorašnjem izlasku Harryjevih memoara, koji bi mogli ponovno zakomplicirati odnose u kraljevskoj obitelji.

  • +5
Kraljica Elizabeta II. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Harry i Meghan nakon podužeg izbivanja stigli su s djecom u London povodom proslave kraljičinog jubileja, no tom se prilikom nisu susreli s princom Williamom i Kate Middleton, što samo potvrđuje njihove nategnute odnose.

Za razliku od Sussexovih, u Balmoral zasigurno stižu Cambridgeovi s djecom - prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte.