SHILOH JOLIE

Koreograf otkrio privatne detalje o kćeri Angeline Jolie i Brada Pitta

28.05.2024 u 09:33

Bionic
Reading

Ova je godina za najstariju biološku kćer nekadašnjeg holivudskog para nešto što će pamtiti. Ne samo da je ovih dana postala punoljetna i proslavila svoj 18. rođendan, već se odrekla i prezimena svog oca, dajući tako očito jasno do znanja na čiju je stranu, u brakorazvodnoj parnici roditelja, stala

Netom nakon što je postala punoljetna, za medije se 'otvorio' koregograf 18-godišnje Shiloh Jolie, najstarije biološke kćeri Angeline Jolie i Brada Pitta. Keelan Carter dobio je priliku naučiti njihovu talentiranu kći tajnama plesa te je tako ujedno vidio i kakva je Shiloh iza zatvorenih vrata.

Iako je dijete jednog od najpoznatijih holivudskih parova svih vremena, Shiloh je, baš poput svoje braće i sestara, uspjela odrastati podalje od svjetla reflektora, uživajući u onome što je najveće usrećuje, a to je ples.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako nju, baš kao i ostalu djecu Jolie-Pitt, mnogi smatraju tipičnom holivudskom 'nepo bebom', Carter smatra kako u njezinom slučaju nema ama baš nikakve poveznice.

Shiloh, odnosno Shi, kako je zovu prijatelji i obitelj, svoje prve plesne pokrete za javnost je pokazala 2021. kada je video njezinog nastupa postao viralan.

Tri godine kasnije, Shiloh se nije odrekla svoje najveće ljubavi. Dapače, u plesnom pokretu uživa više no ikada, a unatoč slavnim roditeljima sve što je do sada napravila, postigla je bez korištenja svog slavnog prezimena.

  • +2
Shiloh Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Millenium Dance/YouTube / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Shiloh je nevjerojatno talentirana plesačica koja pokazuje nevjerojatnu predanost i marljiv rad. Ona je iskrena i direktna i nikada nije iskoristila svoj status slavne osobe kako bi nešto postigla. Shi se ne oslanja na svoje slavno ime kako bi postigla svoje ciljeve. Iskreno, u početku nisam ni znao tko je ona i mislim da to uistinu nije bitno, pogotovo u plesnom studiju', rekao je Carter te je potom dodao:

'Svjestan sam da je teško gledati osobu izvan njezinog 'status slavne osobe', no zbog nje se vrijedi potruditi. Vjerujte mi, isplati se.'

Nadalje, Keelan Carter rekao je kako su snimke na kojima Shiloh pleše jednake onima ostalih plesača u koje on vjeruje i za koje misli da zavrijeđuju takvo što.