presladak prizor

Korana Gvozdić raznježila je novom fotografijom sa sinčićem i emotivinim riječima: 'Kao jedno, a dvoje. Mi!'

05.03.2022 u 23:24

Bionic
Reading

Bivša voditeljica i manekenka na svom Instagram profilu objavile je fotografiju sa svojim sinčićem Oliverom koji će uskoro proslaviti prvi rođendan. Nježni trenutak i emotivan opis fotografije raznježili su njezine prijatelje i pratitelje

Sredinom travnja prošle godine bivša voditeljica i komičar Ivan Šarić postali su roditelji dječaka Olivera. Početak je bio stresan i ispunjen strahovima i strepnjom. Naime, diplomirana ekonomistica i nekadašnja voditeljica i model sinčića Olivera rodila je prije termina te je s njim provela mjesec i pol dana u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

To vrijeme par je od javnosti tajio da su postali roditelji, a to razdoblje je, kako je i sama Korana priznala, bili najteži trenuci. No, otkako su mama i beba stigli kući sve je počelo sjedati na svoje mjesto, a Korana i Ivan uživaju u svim čarima roditeljstva.

U javnost ih se ne može vidjeti često, no kada se pojave, jednostavno pršte od sreće. Malenog Olivera, koji je došao kao kruna njihove osmogodišnje ljubavi, ne objavljuju često na društvenim mrežama, no ponekad učine iznimku. Ovoga puta Korana je sve raznježila zajedničkom fotografijom sa sinčićem koji idućeg mjeseca već slavi veliki prvi rođendan.

  • +3
Korana Gvozdić i Ivan Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Na objavljenoj fotografiji Korana u ležernom, kućnom izdanju sjedi na kauču, a u krilu drži malenog Olivera. Uz fotografiju je kratko i značajno napisala: 'Kao jedno, a dvoje. Mi!'. Dodala je i emotikon srca, a njezina objava brojen pratitelje je raznježila. Uz brojne emotikone srca, prijatelji su joj pisali: 'Ljubav, sreća, ma sve na svijetu..', 'Divni', 'Preslatki', 'Prekrasni', 'A vidi kosice', 'I tako će biti zauvijek'.

SVE JE NAPOKON SAVRŠENO

Oliverovo rođenje kruna je njihove ljubavi: Korana Gvozdić i Ivan Šarić ne kriju sreću ni na subotnjoj špici

Pogledaj galeriju