nitko joj ne bi dao te godine

Korana Gvozdić se pohvalila 'okruglim' rođendanom: 'Ušla sam i u taj klub'

01.12.2022 u 09:12

Bionic
Reading

Bivša televizijska voditeljica, supruga komičara Ivana Šarića proslavila je okrugli, 40. rođendan u užem krugu obitelji. Svoj veliki dan proslavili su u zagrebačkom hotelu

'Stavila sam kvačicu na 40. rođendan. Ušla sam i u taj klub. Oni najbitniji bili su tu, moj mali svemir, moj najveći mir', napisala je Korana Gvozdić i zahvalila se svima na dobrim željama (uz nekoliko fotografija sa slavlja) a lijepe želje i čestitke su joj među ostalim upitile Jelena Veljača, Marijana Batinić, Mirna Maras Batinić, Antonija Stupar Jurkin, Nataša Janjić Medančić, Iva Radić.

Dobro raspoložena slavljenica je na svojoj proslavi zablistala u crnoj pletenoj haljini, koja je istaknula njezinu sjajnu figuru, a suprug Ivan Šarić joj je dodatno uljepšao dan čestitkom na Instagramu, u svom humorističnom stilu. Objasnio je zašto misli da Korana i dalje izgleda mladoliko.

'Jedan appreciation post! Život kroz moje oči. Danas moja žena slavi 40. g. Imam teoriju da je vampir i da zbog toga ne stari, ali ona me uvjerava da to nije istina i da te rupe na mom vratu su tu oduvijek. U svakom slučaju divno je biti tu kraj tebe dok brojiš godina', poručio je komičar.

  • +5
Korana Gvozdić i Ivan Šarić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX