DRAGA JE UZ NJEGA

Ivan Šarić operiran, a sad su osvanule njegove fotografije iz bolnice

16.01.2020 u 11:07

Bionic
Reading

Poznati zadarski komičar uspješno je operiran nakon ozbiljnih zdravstvenih tegoba s kralježnicom u privatnoj zagrebačkoj bolnici, a svoje pratitelje na društvenim mrežama izvještavao je o svom stanju prije i nakon operacije

Prije nekoliko dana Ivan Šarić podijelio je informaciju o svom zdravstvenom stanju fotografijom na kojoj leži na nosilima. 'Slika bez malo lijekova 2. Malo više 3. XXXL painkilleri. Sutra ću znati više, ali izgleda da mi ne gine operacija kralježnice. Stand up komičar koji ne može stati na noge. Svemir ima najbolji smisao za humor', napisao je.

Smisao za humor nije izgubio ni u bolnici. Pokazao je fotografiju iz operacijske sale na kojoj leži na stolu koji je liječničko osoblje moralo produžiti jer je bio prekratak s obzirom na njegovu visinu.' Ako bolje pogledate prvu sliku, nisam stao na operacijski krevet pa su dodavali stol za moje noge', poručio je popularni Zadranin u opisu fotografije te zahvalio liječničkom timu koji ga je operirao.

Operacija je i više nego uspješno prošla te je Ivan već ustao iz bolesničkog kreveta i prošetao.

Njegova zaručnica Korana Gvozdić također se oglasila na Instagramu. 'Operacija je super prošla, Ivan je dobro. Sad gleda kapke iznutra, a ja ga još malo pazim i onda prepuštam ljudima u bolnici', poručila je.