izgleda odlično

Konačno osmijeh na licu princeze Charlene, a pokazala je i chic kombinaciju

11.06.2023 u 18:07

  • +5

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Bionic
Reading

Sportski glamur uvijek je u trendu, a u izvedbi princeze Charlene od Monaka izgleda uistinu sjajno. Kombinacija koja dozvoljava udobnost i opuštenost opustila je i inače ozbiljnu princezu pa je u ovom javnom nastupu pokazala i dozu smirenosti i veselja

Otkako je krajem svibnja promijenila boju kose, princeza Charlene ne prestaje oduševljavati odjevnim kombinacijama u kojima je predstavila neku novu Charlene - opušteniju i naoko zadovoljniju. Ovu nedjelju obitelj je provela na Trgu palače gdje su proslavili susret s povijesnim značajem obitelji Grimaldi, a druženje s obitelji danas ju je razveselilo.

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka sa svojom djecom princem Jacquesom i princezom Gabriellom proveli su nedjelju s voljenim članovima obitelji, a društvo princeze Caroline od Hannovera i Stephanie od Monaka posebno ih je razveselilo pa su kao obitelj uživali u događanjima u samom centru Monaka.

Charlene je s djecom pozdravila konje, a fotografirali su se i pokraj ptica koje su strpljivo pozirale kako bi se djeca mogla fotografirati. Na fotografijama je Charlene razvukla i osmijeh, što nije čest slučaj.

U chic kombinaciji s potpisom Ralph Laurena princeza je izgledala vrlo opušteno, a prugasta košulja i lanene hlače u tonovima maslinaste boje te smeđi široki remen u struku navele su princezu da se dobro osjeća u vlastitoj koži. Od sunca se zaštitila sunčanim naočalama Miu Miu, a mnogi će se složiti da je ovo još jedno u nizu sjajnih odjevnih kombinacija koje princeza u zadnje vrijeme bira.