vatrena navijačica

Kolinda Grabar-Kitarović navija i poručuje: 'Svim srcem uz Vatrene'

23.11.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Cijela Hrvatska je uz naše nogometaše, a među njima je i bivša hrvatska predsjednica koja se javila iz Švicarske i pokazala da je bezrezervno i ovog puta uz hrvatsku reprezentaciju

Kolinda Grabar-Kitarović je na svoj način poželjela sreću našim nogometašima. Na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira u crvenoj majici s kapuljačom - hudici, s natpisom 'Cro' i navela da je na poslu u Laussani. 'Ali svim srcem uz Vatrene koji danas igraju protiv Maroka u Kataru', poručila je.

Posljednjih dana se pisalo o tome kako pakira kofere za Dohu, te o njezinom posebno osmišljenom stajlingu u kojem će se pojaviti na tribinama, odnosno posavskoj nošnji na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja iz zbirke zagrebačke Posudionice i radionice nošnji. U Dohu će otputovati 26. studenog.

Inače, bivša predsjednica je poznata po svom zdušnom navijanju za našu nogometnu reprezentaciju kako tijekom svog predsjedničkog mandata, tako i sada. Mnogi primjećuju i komentiraju kako nikad nije bolje izgledala te hvale njezinu liniju, odjeću i izgled.

  • +5
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: EPA / Autor: ANTONIO BAT