DUŠKO SE UPUCAVA SANDRI:

'Koliko ja tebe obožavam ti mene nikad nećeš'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.06.2011 11:03
  • Objavljeno 10.06.2011 u 22:42
Big Brother - Duško Bogdanović

Big Brother - Duško Bogdanović

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Nakon rasprave s Brendonom, Sandri nije ponestalo energije za nastavak održavanja satova. Nakon Brendona i Soraje na red su došle Marijana i Antonia, Nemeš i Bojana, Horvat i Duško i na kraju Nikola, Nirmal i Lester

Sandra nije imala mnogo kritika na Bojaninu i Nemeševu izvedbu. Bojani nedostaje opuštenost, pa je samim tim dosta ukočena. Sandra ju je hrabrila da se uživi u točku kako bi nastup bio ljepši.

Bojani je vjerojatno dosta neugodno jer je plesna koreografija bila jako provokativna, budući da je imala elemente tanga.

Nakon što su završili sa satom, Marijana je odmah potrčala Nemešu s kojim je krenula u pravcu spavaće sobe. Nju je ovoga puta zanimalo kako im je prošla proba, jer je svjesna da plesna točka ne izgleda nimalo naivno.

Nakon Bojane i Nemeša, Horvat i Duško su bili sljedeći. Duško je svu pažnju usmjerio prema koreografkinji, dok je sve ostalo bilo manje važno. Za razliku od Brendona, on je Sandru pohvalio da je danas dobre volje, ali isto tako uputio i kritiku da nije zaslužio da ga ne hvali, dok on nju obasipa najljepšim komentarima. Ona je bila vidno oduševljena Duškovim humorom, čak mu je rekla i da ga obožava. On nije ostao suzdržan pa je izjavio: 'Koliko ja tebe obožavam ti mene nikad nećeš toliko.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi