s tri žene

Koliko djece ima Boris Johnson nakon rođenja sina kojeg je dobio sa zaručnicom Carrie Symonds

29.04.2020 u 12:44

Bionic
Reading

Putem svog glasnogovornika, britanski premijer Boris Johnson i njegova zaručnica Carrie Symonds objavili su svijetu rođenje prvog zajedničkog djeteta. Kako je otkriveno, majka i maleni dječak su dobro, a tijekom poroda u londonskoj bolnici navodno je bio prisutan i uzbuđeni otac. Johnson ima već popriličan staž kada je riječ o djeci, dok će Carrie Symonds tek sada naučiti što doista znači majčinstvo

'Premijer i gospođa Symonds željeli bi zahvaliti fantastičnom osoblju bolnice', dodao je glasnogovornik. Sve ovo odvilo se samo nekoliko tjedana nakon što je iz bolnice izašao sam Boris Johnson koji je tamo završio zbog komplikacija koronavirusa. I njegova, u to vrijeme još uvijek trudna zaručnica Carrie Symonds, zarazila se virusom, no, na sreću, simptomi su bili blagi.

Da 55-godišnji Johnson i njegova 32-godišnja zaručnica očekuju svoje prvo dijete otkrili su u ožujku, a iako je bilo rečeno da beba stiže početkom ljeta, čini se da je beba odlučila stići na svijet nešto ranije.

I dok je za Carrie Symonds ovo prvo dijete, Boris Johnson ima popriličan staž kada je u pitanju roditeljstvo. Iako nerado priča o svojoj obitelji i privatnom životu, javnost odavno nagađa koliko on doista ima djece. Prema pisanjima britanskih medija, britanski premijer, nakon što je njegova zaručnica jutros rodila sina, ima šestero djece.

S bivšom suprugom Marinom Wheeler, dobio je četvero djece, dok još jedno ima s bivšom ljubavnicom. Najstarija od svih 26-godišnja je Lara Lettice, a osim nje s bivšom je suprugom dobio još jednu kćer, 22-godišnju Cassiju Peaches, te dvojicu sinova, Mila Arthura (24) i Theodora Apolla (20).

2009. godine, iz izvanbračne afere sa Helen Macintyre dobio je i danas 11-godišnju Stephanie. Iako isprva u njezinom rodnom listu nije stajalo njegovo ime, kao ime oca, nakon mučne sudske parnice sve se otkrilo 2013. godine, kada ju je morao službeno priznati. Navodno Stephanie nema nikakav odnos s ocem niti polubraćom i polusestrama.

A osim braka s Marinom Wheeler, s kojom se upoznao dok je radio kao novinar za Daily Telegraph i vjenčao 1993., Boris Johnson ima i onaj s Allegrom Mostyn-Owen koji je trajao šest godina. Razvod od nje potpisao je iste godine kada se oženio Marinom, a koju je pak ostavio zbog sadašnje zaručnice, uskoro buduće supruge Carrie Symonds.