PITAMO VAS

Koji par je favorit showa 'Zvijezde pjevaju'?

17.03.2014 u 11:59

  • +4

Zvijezde pjevaju 2014.

Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Bionic
Reading

Devet parova natječe se u HTV-ovom showu 'Zvijezde pjevaju', a iako nijedan od njih u prvoj emisiji nije bacio žiri na koljena i najveći zbroj ocjena bio je tek 20, mnogi među njima već imaju svoje vjerne fanove

Iako je iza nas tek prva emisija 'Zvijezde pjevaju', većina je već odabrala svoje favorite. Šarmom i energijom zasigurno osvajaju skladni bračni par Ana Rucner i Vlado Kalember, za prvu emisiju odabravši pjesmu 'Simply The Best' slavne Tine Turner. Pravo iznenađenje je i zgodna Tina Katanić koja pravi društvo Marku Tolji, a koji su za prvu emisiju odabrali pjesmu 'Program tvog kompjutera'. Iako su po broju bodova na zadnjem mjestu, naime osvojili su ih tek 14, Emilija Kokić i Robert Kurbaša imaju mnogobrojne fanove. Glumac je priznao da ima veliku tremu, no žiri ga je ohrabrio riječima da je odabrao vrlo tešku pjesmu, a riječ je o 'Wicked Game' Chrisa Isaaka.


U zadnji tren u show je ušao Ivica Pucar zamijenivši Filipa Juričića, no iako je imao najmanje vremena za vježbu s mentoricom Majom Vučić, čini se da ga to nije omelo. Njihov odabir bila je pjesma 'Iz jednog pogleda' Massima Savića u kojoj su se oboje solidno snašli.


Pozitivna energija Martine Validžić već je zavela žiri koji je nju i mentora proglasio najveselijim parom. Nema sumnje da će s Ricardom Luqueom zavesti i publiku, posebno svoje kolege s HTV-a koji su joj velika podrška, baš kao i Mirku Fodoru koji pjeva s vrckavom Danijelom Martinović.

Uz Ervina Baučića, za dobar dojam ne brine se njegova kolegica Petra Dugandžić, baš kao ni Miran Kurspahić uz mentoricu Renatu Sabljak, koji su od svih članova žirija dobili pohvale uz komentar da se od njih puno očekuje. Iako je bila nervozna, Lana Barić  dobila je pohvalu za svoj emotivan nastup, a kada se glumica s mentorom Sašom Lozarom riješi treme, gdje li će im samo biti kraj?