KAD UHVATI NOSTALGIJA

Kod kuće je najljepše: Evo za čime žali 'kraljica Londona'

17.08.2018 u 17:54

Bionic
Reading

Iza našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića i njegove supruge je uzbudljivo ljeto, a umjesto 'kraljice Londona' lijepa bi Izabel radije bila morska sirena

Ljeto je za mladi bračni par Kovačić započelo osvajanjem srebra u Moskvi, a nakon kratkog predaha s prijateljima na Jadranu, par se preselio u London, kamo je Mateo iz kraljevskog Real Madrida otišao na jednogodišnju posudbu u nogometni klub Chelsea.

No umjesto Matea, zvijezda u Londonu postala je Izabel, koju su britanski mediji zbog plave kovrčave kose počeli uspoređivati sa slavnom kolumbijskom pjevačicom Shakirom.

Na pojavu lijepe Izabel nisu ostali ravnodušni ni navijači Chelsea, koji su je ubrzo počeli pratiti na Instagramu i zasipati komplimentima. Dobrodošlicu u britansku prijestolnicu  izrazili su joj proglasivši je 'kraljicom Londona'.

Unatoč laskavoj tituli i velikoj popularnosti u Londonu, kao i srebru zlatnog sjaja njezinog supruga Matea u Moskvi, Izabel će ovo ljeto pamtiti ipak po nečemu drugom.

Koji su joj trenutci za pamćenje, Izabel je pokazala na svom Instagramu, objavivši fotografiju snimljenu krajem srpnja.

🌞🌴Voyage 2018 🇭🇷

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

'Voyage 2018', napisala je Izabel uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju svog Matea na palubi jahte kojom su između Moskve i Londona, u društvu prijatelja putovali Jadranom.

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram