ŠAKOM O STOL

Dosta mu je: Kevin Costner bivšoj supruzi dao rok od dva tjedna da iseli iz kuće

05.07.2023 u 18:34

Bionic
Reading

Iako je papire za razvod podnijela prije dva mjeseca, a unatoč potpisanom predbračnom ugovoru, Christine Baumgartner još uvijek se nije iselila iz doma koji je dijelila s Kevinom Costnerom, a njemu je sada dojadila takva igra

Da mu je dosta igrica s uskoro bivšom suprugom Christine Baumgartner, Kevin Costner pokazao je svojim posljednjim potezom u kojem traži da se u iduća dva tjedna iseli iz njihove nekoliko milijuna dolara vrijedne vile u Santa Barbari, pa makar to bilo i na silu.

U sudskim spisima stoji da zvijezda 'Yellowstonea' od bivše dizajnerice torbica 's poštovanjem traži' da se iseli 'odmah, a najkasnije do 13. srpnja 2023. godine' i odnese sve svoje stvari. Taj dodatak tužbi sudu je podnesen 30. lipnja, a na uvid ga je dobio magazin People.

Costner već tjednima pokušava iz vile izbaciti 49-godišnju Christine Baumgartner, a na to ima i pravo, jer su predbračnim ugovorom, koji su oboje potpisali 2004. godine, uoči vjenčanja, pristali na to da će ako dođe do razvoda, ona napustiti kuću u roku od 30 dana. On će joj zauzvrat dati 1,2 milijuna dolara za novi dom.

  • +3
Kevin Costner, Christine Baumgartner Izvor: EPA / Autor: DAVID SWANSON

Uz sve to, glumac joj je obećao dati 10 tisuća dolara za sve troškove selidbe, kao i 30 tisuća mjesečno za najam kuće, a sve u sklopu alimentacije koju će plaćati za djecu.

No Baumgartner ne odustaje od svojih zahtjeva i iz kuće za sada ne odlazi. Još je prošlog tjedna jasno dala do znanja da će otići samo pod jednim uvjetom - ako joj slavni suprug ostavi dovoljno novca da može pristojno živjeti i bez njega.

U sudskim spisima stoji da ne radi od 2007. godine, kada je rodila najstarijeg sina Caydena (16), a nakon njega stigli su Hayes (14) i Grace (13). Zbog toga traži 248 tisuća dolara mjesečne alimentacije, no Costner smatra da je 51.940 dolara i više nego dovoljno za pristojan život.